ErvaringOns familiebedrijf bestaat sinds 1905 en is al meer dan 105 jaar actief in de burger en utiliteitsbouw, nieuwbouw, (klein) onderhoud en renovatie voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Door een schat aan kennis en ervaring bieden wij maatwerk wat door opdrachtgevers zeer gewaardeerd wordt. Dit is voor ons merkbaar aan de diverse langdurige relaties met opdrachtgevers (zowel bedrijven als particulieren).

Aannemingsbedrijf van de Vijzel BV beschikt over een vast personeelsbestand van 21 personen waarvan er 4 technische en administratieve kantoorfuncties vervullen. De 17 personen werkzaam in de buitendienst werken in kleinere teams van gemiddeld 2 personen. Lange dienstverbanden zijn bij ons eerder regel dan uitzondering. Recent hebben we nog jubilarissen van 40, 35, 30 en 25 jaar gevierd!

Om tot een goed eindproduct te komen hebben wij een selectie van gespecialiseerde onderaannemers en leveranciers die onder leiding van onze medewerkers elk bouwproject vakkundig en beheersbaar kunnen afwerken. Zo wordt kennis en ervaring gecombineerd met de inzet van het team van onze medewerkers.

Op deze website treft u informatie aan over ons bedrijf, de medewerkers, een aantal projecten zowel gerealiseerd als in uitvoering.